www.belgium.be Logo of the Belgian government
Noir/Jaune/Rouge

Toegang tot MyMinFin

Nieuwe verbindingsprocedure

Bent u een particulier zonder rol in een bedrijf?

 • U hebt direct na het inloggen toegang tot uw MyMinfin-dossier. U hoeft niet langer te kiezen om u te identificeren "in mijn eigen naam" of "in naam van een bedrijf".

Bent u actief in een of meer bedrijven?

 • Dan komt u op een nieuwe pagina die u een direct overzicht geeft van alle profielen die beschikbaar zijn voor MyMinfin. Er is een pictogram beschikbaar voor elk bedrijf waarin u een rol heeft. Klik gewoon op het profiel van het bedrijf namens wie u wilt handelen.


Bent u een landmeter?

 • Je kunt ook naar de nieuwe pagina gaan waar je kunt klikken op het profiel (landmeter, burger en - indien van toepassing - bedrijf) waarvoor je actie wilt ondernemen.

   Wil je met je verschillende profielen werken? (ook beschikbaar voor burgers)

   • Om je profiel te wijzigen, hoef je niet meer uit te loggen en opnieuw in te loggen: je kunt tijdens dezelfde sessie van het ene profiel naar het andere overschakelen door te klikken op "Wijzig profiel" in de lijst die verschijnt nadat je rechtsboven op het nadat je rechtsboven op het pictogram van je profiel hebt geklikt .

   Wil je actie ondernemen voor een of meer klanten van je bedrijf?

   • Geen verandering hier, klik gewoon op "klant selecteren" in de lijst die verschijnt na rechts te hebben geklikt op het pictogram van je bedrijf rechtsboven in het scherm.

   De site is niet toegankelijk?